Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Original News 9-7-2011



« Είναι αδύνατες οι θέσες κι εμείς. Όμως είναι δυνατός ο Θεός που μας προστατεύει,και θα δείξομε την τύχη μας σ' αυτές τις θέσες τις αδύνατες. »


ΚΑΙ ΑΝ Σ' ΑΓΑΠΩ ΔΕΝ Σ' ΟΡΙΖΩ


Τότε Ζωναρά και Χαραλάμπη, τέτοια εποχή ήμασταν 5 στην γωνία. Προχτές καικάθε προχτές τα τελευταία χρόνια μαζευόμαστε πάνω από 70. Άλλη σχέση τότε άλλητώρα. Το παλεύουμε όμως. Αντέχουμε. Η βάρκα της Original συνεχίζει - σκίζει τακύματα. Κλείνει τις τρύπες και φθάνει όπου υπάρχει Α.Ε.Κ. Χάθηκε ο λογαριασμόςαπό τα καλοκαίρια. Η μικρή Τζια έφτασε σε όλη την Ελλάδα βόρεια και νότια. Βάσηγια αναμνήσεις, προοπτική τα πολλά παιδιά που φθάνουν κάθε Παρασκευή ως εδώ,αγκαλιάζουν την Oικογένεια.


ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ


Το μαλάκα στις παπαρολογίες Αδαμίδη - Ψωμιάδη.Στηρίζω τους... Supporters.Δεν την στήνω έξω από το σπίτι του Φιλλίπου.Αφήνω ακόμα τον Λαμπρόπουλο και τον Μπάμπη να σιγοψιθυρίζουν έστω, για την...Βασίλισσα.Συνεχίζω τις εκκλήσεις να στηρίζει ότι και όσο μπορεί γύρω από την αγάπη μου.Ότι πιστεύω και ελπίζω πως θα ξημερώσει κάπου για την Α.Ε.Κ. μια άσπρη (κιτρινόμαυρη ) ώρα.Ονειρεύομαι ότι ο Παππάς με τον Χατζηιωάννου θα αποφασίσουν αν και τελευταίαστιγμή να συντελέσουν ένα πανίσχυρο οικονομικά δίδυμο που θα κάνει την Α.Ε.Κ.πρώτη παντού.


STOP ΣΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ




Είμαστε στα 6.000 διαρκείας. Και η κατηφόρα συνεχίζεται το χάλι - δράμα τουμπάσκετ δεν μας λέει τίποτα. Η Β' εθνική στο Volley δεν εκανε να ιδρώσει τοαυτί κανενός ΑEKτζή. Το κακοήθες απόστημα πελατειακής νοοτροπίας πουκληρονομήσαμε από τον Ντέμη πρέπει να σπάσει. Scoreακι δεν υπάρχει πια. ΤονΔικέφαλο - Ευαγγέλιο ούτε τον θυμούνται πια, και η ώρα χωρίστηκε σε λεπτά καιδευτερόλεπτα. Που είμαστε πιά ; Σε ποιον πούστη εγωισμό έχουμε χωρέσει και δεν τοκαταλαβαίνουμε ;


ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ


ΓΝΗΣΙΑ ΘΥΡΑ 21 ( 1975 )
ORIGINAL 21 ( 1982 )


ΑΛΛΟΣ ORIGINAL ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΩ...



Αδαμίδη δώσε τώρα τα λεφτά που χρωστάει η Π.Α.Ε. ( 125.000 ) να κρατήσουμε τηνμοναδική καύλα ( HANDBALL ) που μας έμεινε ζωντανή. Γλύτωσες την Π.Α.Ε. από τον Scocco, τον Djebbour, τον Blanco, τον Sacha και μακάρι να μην έπεται δυστυχώς( Μανωλάς - Μάκος ) και συνέχεια. Τα 125.000 ( εκατόν είκοσι πέντε χιλιάδες ευρώ )τώρα αυτά δεν είναι σωστό να τα γλυτώσουμε.



ΔΕΝ θα γιορτάσουμε τα γενέθλια στο club της Ν.Φιλαδέλφειας, ΔΕΝ μιλήσαμε την Παρασκευή, Παναγιωτάκη ΔΕΝ είσαι μόνος.



Ανάθεμα στις συναυλίες που κρατάνε δικά μας παιδιά μακριά και έτσι στον Αγ.Ιερόθεο στην πλατεία Δέγλερη δεν κλείσαμε όλη την πλατεία. Αερογέφυραβαθειάς πίστης και αγάπης έχει πάρα πολλά χρόνια τώρα στέρεα βάση και οι κολώνεςτης είναι αλύγιστες.



Κάθε απόγευμα 6 - 8 υπάρχει φως.



Διαρκείας σε όλες τις θύρες και άνθρωποι που φροντίζουν για όλα. Άνοιξε και η λίστα για την Αλεξανδρούπολη, φέραμε μέχρι και projectora για ναμπορεί ο Κώστας να κάνει καλά την δουλειά του.



Ο Στάθης και ο Αποστόλης μας έκλεισαν μέσα το Σ/Κ. Χαλάλι τους να πάρει ανάσεςο Βασίλης γιατί από την Δευτέρα τον περιμένει φωτιά με το Handball.



Δυνατή παρουσία την Παρασκευή από τα Τρίκαλα. Χέρι μαγικό και μαχαίρι κοφτερόοδηγεί την σχέση αυτή τόσα χρόνια στα σωστά και αληθινά μονοπάτια. Ο Ηλίας έγινεπια ορατός και σίγουρα κατάλαβε ότι στην Οικογένεια την γραμμή και την την σχέσητη δίνουν και τη φτιάχνουν η καρδιά και τα μάτια.



Οι εκλογές του σωματείου έγιναν πριν...από οχτώ χρόνια και τώρα μας περιμένουν ταβουνά που υψώνονται να τα κάνουμε λόφους.



Ο Νίκος φεύγει για τελευταία φορά στο Cardiff. Ο Χαρούλης πήρε μετάθεση. ΓιαΛήμνο ταξίδευε ο Διονυσάκης. Από Άργος έχουμε 6 συμμετοχές. Ανάρπαστεςγίνονται οι μπλούζες από Σεπόλια και Κολωνό. Σε Μαρκόπουλο ( Χαμόλια ) καιΝ.Μάκρη συνεχίζονται οι θαλασσινές περιπέτειες. Στο Ελατοχώρι Κατερίνης δώσαμεψυχή και παρών.



Πρόεδρε καλώς ήρθες.

Υ.Γ.1 : Ποιος τυραννάει την Δανάη ;
Υ.Γ.2 : Όσο για τον Μικέ, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

Εδώ το Κιτρινόμαυρο χαράκωμα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας...
Εδώ η Οικογένεια της ORIGINAL 21

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου